Szolgáltatásaink

 

Könyvelés

Könyvelés bármely típusú kereskedelmi társaság számára. A könyvelési dokumentumok helyességének ellenőrzése, a kiadások és bevételek nyilvántartása részletes elemző tagoltságban, pénzügyi beszámoló és adóbevallás kidolgozása a jövedelemadóhoz a mellékletekkel együtt, és további, a könyvvitellel összefüggő ügylet, az Ön könyvelési rendjének szükségletei szerint.

 

Bérek és személyzeti ügyek

Az alkalmazottak munkaviszonyba lépésével és kilépésével összefüggő dokumentáció kidolgozása, kommunikáció a társadalombiztosítási és egészségbiztosítási hatóságokkal, a bejelentési kötelezettségek biztosítása, bérek kidolgozása, keresőtevékenység utáni jövedelem éves adóelszámolása és a bérelszámolással összefüggő további tevékenységek.

 

Adóbevallások kidolgozása

Kidolgozzuk a természetes személyek A típusú, B típusú adóbevallásait, jogi személyek adóbevallásait és a gépjárművek után fizetendő adót.

 

Gazdasági tanácsadás

Akár most kezd vállalkozni, akár már évek óta vállalkoz8k, határozottan jól jön, ha kéznél van egy, a vállalkozás és az adózással kapcsolatos jogszabályok területén sokéves tapasztalatokkal rendelkező profi. Minden kérdését meg tudjuk válaszolni, és itt vagyunk, ha az útja során bármely akadály vagy váratlan gond merülne fel.